KIM SØNDERGAARD

Navn: Kim Søndergaard

Medstifter af speakerweb.dk, og nuværende drivkraft og redaktør, på detteerikkeprogram3.dk

Fem bands eller artister, som har en form for indflydelse på Kim: The Doors, tv-2, Radiohead, Cafe Tacvba og BLUR

Profil: Kim kommer næsten hele paletten rundt hvad angår musik. Elsker at snakke om, skrive om, lytte til, samt at opleve live musik i sin helhed.

Kim driver også fotosiden photobykim.dk, da han også er fotograf. Han har i 2019 skabt fotobogen  “Live i Digternes Land” med billeder af bandet tv-2, der er baseret på billeder af bandet, over 10 år, startende i 2008. Denne er udgivet i samarbejde med bandet.

Herudover skriver, komponerer og spiller Kim selv, når det kommer til ham. Guitarsamlingen består af 10 af slagsen. Både akustiske og elektriske. Kim har spillet guitar siden teenage årene, og er ikke bange for at kaste sig over et andet instrument. Han har ved et spontant tilfælde, sunget en duet med Adam Levine fra Maroon 5, på en bar i Los Angeles.

Kim holder fingeren på musikpulsen, og spænder fra klassisk musik til heavy, men hører nok mest til et sted i midten. Kims store passion ligger i det dansksprogede musik, men der høres også en hel del spansksproget, elektronisk og rockmusik. Der følges også godt med i, hvad der rører sig på de amerikanske/engelske scener, og hitlister.

Billedet er fra Vejle musikteater, da Kim besøgte Steffen Brandt og Tina Dickow, på deres fælles turné i 2016