Om detteerikkeprogram3.dk

Denne side er i sin tid startet af to mænd, som fik en genial idé.

Idag drives siden kun af Kim Søndergaard, hvor konceptet for hjemmesiden, hele tiden har rykket sig. Retningen går idag, både imod artikler, nyheder, playlister, og ligeledes har projektet samtidig bevaret den oprindelige podcast del, selvom min makker og medstifter, Lars, valgte livet som golfspiller!

Det hele startede med en podcast, og baggrunden for at vi startede podcasten “Dette er ikke Program 3” var, at vi begge var kede af, at DR P3 kun leverer overflade. Ser man bort fra tidligere programmer, som f.eks Unga Bunga, så er P3 nærmest lokalradio for licenspenge.

Derfor valgte vi i 2011, at lancere en podcast, der går lidt mere i dybden med musikken. Præmissen var, at tage et album og gennemgå det minutiøst og sagligt, med egne meninger. Der blev eksperimenteret med formatet, men hver gang fik vi god konstruktiv kritik af vores lyttere, og kom frem til et format – “at gennemgå sangene en for en” – og det giver en podcastlængde på ca. 45 minutter til 1 time. Idag er podcastdelen rykket lidt mere hen, imod interviews med musikerne, om aktuelle albums, eller koncerter, samt andre guldkorn fra artisternes side.

Udvikling på Dette er ikke Program 3

I begyndelsen lå Dette er ikke Program 3 på hjemmesiden speakerweb.dk, men den URL var jo mildest talt ikke sigende for projektet, så derfor blev der holdt flyttedag, og derved læser du netop nu med på detteerikkeprogram3.dk. Nu er siden så migreret til bagombilledet/photobykim.dk

Jeg håber du stadig vil læse med, og de fleste artikler og emner er flyttet med over. Det har været afgørende, at få en samlet side, så derfor er flytningen en realitet.

Det startede som et fælles projekt, men jeg overtog stille og roligt projektet fra min tidligere samarbejdspartner, Lars Damgaard Petersen, som har helliget sig andre eventyr, men stor cadeau herfra, for at være med til opstart og diverse gode artikler og oplevelser. Tak Lars!

Detteerikkeprogram3.dk indeholder stadig podcasts, men leverer som nævnt ovenfor, samtidig musiknyheder, playlister, samt anmeldelser af albums og koncerter.

Har du en kunstner, du kunne forestille dig, jeg kunne have interesse i at anmelde på skrift eller i podcast, hvad enten det er et album eller live, så tøv endelig ikke med at skrive til redaktionen. Velkommen til, og tak fordi du læser med!

Kim Søndergård, Redaktør, detteerikkeprogram3.dk