Tina Dickow podcast – Where do you go to disappear?

Så er det endelig blevet podcast-tid igen. Kim og Lars har endnu engang været i Dette er ikke Program 3’s Studie 1 for at snakke sig igennem et album.

Emnet for podcast’en er Tina Dickow og hendes splinternye album, som har titlen “Where do you go to disappear?” og der diskes op med både ris og ros og tilbageblik på Tina Dickows bagkatalog for slet ikke at tale om koncertoplevelser.

Der diskes op med tankeeksperimenter

Det blev til cirka en times snak og der er også en opfordring til et lille eksperiment. Lars spørger nemlig i løbet af podcast’en “Hvem vil du gerne have til at remixe en af Tina Dickows sange og hvilken sang skulle det være?” Det viser sig at være lidt sværere for Kim at komme med et forslag, end han lige regnede med.

Klik herunder og lyt med via Spotify, eller find detteerikkeprogram3.dk på Spreaker.com. Skulle du have kommentarer, er du mere end velkommen til at skrive dem her på siden, på Facebook

Rigtig god fornøjelse med podcasten.