Nyt tiltag her på siden anno 2012

Opdateret i 2023. Siden her er nu på Spotify og Spreaker.com. Playlister finder du stadig på tidligere medskribent Lars Damgaard Petersen eller Kim Søndergaard profiler på Spotify. Foto: Detteerikkeprogram3.dk

Som nogle måske har bemærket, så har vi oprettet en sektion her på siden, som hedder Streaming. Indtil videre har den stået tom, men det gør vi noget ved i dag.

Kl. 15 kommer første indslag nemlig og det er vores bud på, hvad der er det bedste fra Magtens Korridorer. I nær fremtid vil der dukke lignende playlister op. Vi har bl.a. en liste med TV-2 og en med John Mayer lige på trapperne.

Kunne du tænke dig en playliste med en bestemt kunstner eller et bestemt band eller kunne du tænke dig at sammesætte en playliste til os og dine medlyttere/-læsere, så tøv ikke med at give lyd fra dig.

Vi håber at her med tiden vil komme et omfattende arkiv af musik til glæde for alle.

(Opdateret: Podcast med kunstnere finder også under streaming fanen, red.)