Det bedste fra Magtens Korridorer

Magtens Korridorer. Foto: Kim Søndergaard.

Dette er ikke Program 3 giver dig her, det vi mener er det bedste Magtens Korridorer har leveret. Det er ret tydeligt, at albummet “Friværdi” har en stor stjerne ved os og det står som det klart stærkeste, af de albums Magtens korridorer har leveret. “Friværdi” er dansk rock, når det er allerbedst.

I lang tid var jeg af den overbevisning at Magtens korridorer kun ramte rigtigt med albumudgivelser hver anden gang og det udsagn synes jeg til en vis grænse stadig holder stik. “Friværdi” og “Milan Allé” er de klart bedste udgivelser, men især deres seneste regulære album “Imperiet falder” er faktisk ikke så skidt endda. Titelsangen er fænomenal og hvis vi lige skal runde “Det krøllede håb” også, så er sangene “A er på druk” og “Snot og ild” rigtig gode. Det synes Magtens Korridorer åbenbart også selv, da disse to sange har fundet vej til deres egen opsamlingsplade, som har fået titlen “Spil noget vi kender”. Et udtryk som mangen et band eller en DJ nok har skullet lægge øre til gennem deres karrierer.

Er du helt igennem enig eller uenig i vores valg af sange, så er du meget velkommen til at smide en kommentar.

Det er tid til at give plads til dem der har magten.