Iron Horse – Podcast med Paul Eastham

Så er der ny podcast. Denne gang med Paul Eastham.

Og så er podcasten på engelsk! Kim har taget en snak med musikeren, produceren og komponisten Paul Eastham, som i disse dage er i England for at øve med sit band COAST. Detterikkeprogram3.dk, har fået eksklusiv info, omkring et nyt album, som Paul arbejder på, sammen med Mark Knoflers producer og mand på tangenter, Guy Fletcher.

Vi vender primært Pauls nye instrumentale album, Iron Horse, men også det spæde samarbejde med den walisiske sangerinde DUFFY og sangskrivning og pop produktion for bla. sangerinden Adele i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at Paul har et kæmpe og bredt CV i musikindustrien, og han har sat sine spor på mange produktioner. Han er heller ikke en mand, som bare komponerer efter reglerne, men gerne søger efter nye måder, at bryde lidt med de gængse regler i processen, som det er at skrive og producere et album fra bunden. Paul har et svagt punkt for jernbanens historie, men hvad sker der, når man kombinerer det med en iPhone, et klaver og bandet Nine Inch Nails? – Lyt med her via nedenstående Spotify link, eller find podcasten via spreaker.com, og få flere anekdoter, og et indblik i musikeren Paul Easthams daglige arbejde med musikken.