TV-2 – SHOWTIME PODCAST – Marts 2011

TV-2 under deres showtime turné. Foto: Kim Søndergård

Tilbage i 2011 startede Lars og Jeg facebook siden, Dette er ikke program 3, og siden tilknyttede vi en hjemmeside. Hjemmesiden startede under navnet speakerweb.dk og ændrede siden domænenavn til detteerikkeprogram3.dk, hvor i læser med nu, og mange tak for det. 

Der er sket en del siden vi startede projektet op, og da speakerweb.dk lukkede ned, fik vi desværre ikke alle de første spæde podcasts og artikler med. Visse artikler lever herinde endnu, men andre gik tabt.  Hovederne har virkelig været i blød for, at finde en måde, hvorpå vi kunne få de gamle podcasts ud til jer igen, og nu er resultatet blevet, at de kommer løbende op på den nye Soundcloud side.  Derfor får i her den allerførste podcast, som Lars og Jeg optog, tilbage i Marts 2011, der omhandlede tv-2 albummet Showtime. Taknemmelige som vi var, fik jeg hevet i lidt tråde og vi fik lov til, at låne små lyd bidder fra albummet, der fadede ind i vores snak om hver enkelte sang. Det blev til knapt 1 time og 15minutter dengang.

Håber i vil nyde denne ældre podcast, og så atter engang velkommen med videre på den nye soundcloud.  For at i kan finde andre og nyere podcasts fra denne front, har jeg “Liket” disse podcasts ud fra den Soundcloud side vi har benyttet i det seneste år, men disse podcast florerer også stadig på vores facebook side. Det er kun de helt gamle, som er væk.

Her kommer vores første, og ganske hyggelig snak om albummet SHOWTIME

//Kim

https://soundcloud.com/detteerikkeprogram3-dk/podcast-om-tv-2s-showtime-album-marts-2011