PODCAST MED STEFFEN JUNGERSEN

Kim tog en snak med Steffen Jungersen i Fredericia. Foto: Kim Søndergaard

Journalist, ikon, rockanmelder og nu også foredragsholder, Steffen Jungersen, var forbi Det Bruunske Pakhus, med hans foredrag om karrieren som rockanmelder, og mødet med de store musikikoner på den nationale og de internationale scener. 

Jeg fangede Dr.Rock, som Steffen Jungersen også kaldes, til en snak om musik, rock, Idolerne, og stillede ham en lille opgave. Der er ingen tvivl om, at Steffen Jungersen har meget på hjerte og brænder for musiklivet, både det at skrive om det, men også at være i det og fortælle om det. Vi havde en rigtig god snak, imens hans medfarende svende i bandet The Younger Sons, fik lyden på plads til aftenens musikalske indslag, og pakhuset var ved at være klar til en fin aften, med historier og anekdoter, om Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Metallica, Jack Daniels, Vodka og mange andre spændende ting. Lyt med via nedenstående Spotify, eller på Spreaker.com

God fornøjelse med podcasten // Kim