Thomas Ian Nicholas Podcast

Så er der atter en podcast på denne side. Denne gang er den på Engelsk, og med ingen ringere, end den amerikanske musiker og skuespiller Thomas Ian Nicholas, på en direkte Skype linje fra Los Angeles. Thomas er en travl mand, og har de senere år indspillet en del film, men samtidig skrevet en masse sange, udgivet albums og turnéret frem og tilbage over Atlanten. Det seneste album hedder Security (LP) og denne podcast omhandler primært dette album. 

Thomas Nicholas har udgivet et par EP’er og albums i eget navn, og med bandet, som han elsker at arbejde og turnere med. Der er planer om en stor turné indenfor det næste år, hvilket han glæder sig til, da han bla. længe, har villet en tur tilbage til Danmark og spille. Han insisterer på, at gøre tingene korrekt og uden kompromiser, for når Thomas arbejder med enten filmene, eller musikken, så skal det sidde lige i skabet. Han er ikke bange for hele tiden, at blive tiltalt som Kevin fra American Pie filmene, for det er også en del af hans DNA, og en stor del af musik karrieren, som han har kørt i omkring 20 år. Under indspilningerne af Security albummet, arbejdede han sideløbende som hovedperson, i filmen Walt Before Mickey, der netop også er udgivet i USA. Det er når han sidder på sættet, eller møder mennesker på hans vej, at idéerne til hans sange opstår, og der er allerede nu, mange flere i skuffen.

Velkommen til denne eksklusive podcast med Thomas Ian Nicholas, som du finder på nedenstående Spotify, eller via Spreaker.com