THE BOY THAT GOT AWAY – DET BRUUNSKE PAKHUS

The Boy That Got Away, bankede puds af Pakhuset. Foto:Kim Søndergaard

Der var spilleglæde, varme og god stemning, da bandet The Boy That Got Away kiggede forbi Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Bandet præsenterede endda deres nye single.

DRENGENE BLEV IKKE VÆK

Allerede fra starten af denne aften, kunne man fornemme en vis stolthed fra bandets side, om at være tilbage i det lille intime pakhus. Der var velkvalificeret opvarmnings band, og da aftenens hovednavn, The Boy That Got Away, gik på scenen, stod det klart at de havde glædet sig enormt meget til, at være tilbage.Bandet havde, ifølge forsanger Tim, ikke rigtigt spillet live siden de ramte pakhuset sidste gang, da de er i studiet og indspille nyt materiale til deres andet album. Filip Dybjerg er ny mand på bas, og han var også med denne aften, hvor bandet gav den alt, hvad Pakhuset og Fredericia kunne holde til. Det 60’er inspirerede og hårdtslående rockband, har helt sikkert fundet deres plads på den danske musikscene, og herfra kan man jo kun håbe på, at energien fra denne aften, bliver ført retsmæssigt med over på deres kommende album. Udstrålingen, samt de tilhørende decibel, sladrede om endnu mere energi i fremtiden. Naturligvis er der meget rock derude, men The Boy That Got Away, har helt sikkert fundet deres hylde og leverer varen, når de går live. Energien i deres sange, bliver bevaret og får endda tilført endnu mere sjæl, ved hjælp af deres tekniske kunnen, og kendskab til musikken, og det faktum, at de ved hvad de vil! Drengene i The Boy That Got Away, var ikke væk, men dybt tilstede under hele koncerten. Der findes heller ikke mange bands, der levner plads til en god og tiltrængt trommesolo, men den holder dette band fast i, og publikum får indtil flere minutter af slagsen. FEDT!

TELL US SOMETHING

Af og til kan man godt støde ind i en sjæl, som krænger hele sit hjerte ud, overfor det band man er dedikeret til. Denne aften, var der endda også plads til, at opfylde et stort ønske fra en Fredericiansk fan. Igennem lang tid, havde denne fan ønsket at høre sangen ”JULY” – Som for øvrigt brænder sig lige ind i sjælen – og dette ønske blev opfyldt, selvom bandet sjældent har den på setlisten, når de går live, men Fredericia skulle naturligvis have denne sang med, inden bandet slumrede ned og solgte deres eftertragtede vinylplade, der faktisk også slutter af med ovennævnte sang. Naturligvis var det ikke slut med rocken på et splitsekund, for Fredericia og alle i Det Bruunske Pakhus, fik hvad de kom for, og så godt og vel, endnu mere. Der var ikke udsolgt, men der var fest, og undertegnede tænkte undervejs hen på, hvad det kan blive til, når bandet kommer tilbage til det fremtidige Tøjhuset, hvor musikken fortsætter sidst på året, når Pakhuset rykker hen på en ny lokation. Det kan kun blive stort og endnu mere rummeligt fra bandets side, hvis de fortsætter med at levere, som de gjorde det denne aften. Naturligvis spillede bandet det meste af deres debutalbum, og havde samtidigt deres nye single ”The River” med, samt andet godt kræs, til det opmærksomme publikum. Af og til kan nyt materiale godt virke lidt fladt, da man ikke kender det, men førstesinglen fra det nye album er ude, og energien i bandet er der, så alt gled lige ind denne aften, og man forstod, hvorfor dedikerede fans og andre interesserede, bruger tid på The Boy That Got Away. Bandet vil det, og de fortæller det gerne! Jeg er sikker på, at varmen, bandets åbne arme, og karma fra aftenens koncert, var med til at smelte den overraskende nyfaldne tunge sne, morgenen derpå. Sne i April virker dystert, men det heldigvis har vi bands som The Boy That Got Away, der brænder igennem, og smelter alt på sin vej, som denne weekend i Fredericia.

The Boy That Got Away i Det Bruunske Pakhus. Foto: Kim Søndergaard
The Boy That Got Away i Det Bruunske Pakhus. Foto: Kim Søndergaard