TILBAGE TIL COLDPLAY OG GORILLAZ

Coldplay på orange scene, Roskilde festival 2008. Foto: Kim Søndergaard

Der er spændende nyt i disse dage, hvis man er til Coldplay, samt GORILLAZ. I denne weekend gik Coldplay live med en sjældent spillet udgave af Johnny B Goode, hvor en gammel film begejstrede publikum. Når vi er ved det med film og en virtuel verden, så forlyder det, at GORILLAZ igen er tæt på en udgivelse.

COLDPLAY VS. FOX 

Husker i filmene Tilbage til fremtiden, hvor helten i skikkelse af Michael J. Fox, gik amok på guitaren, rockede fremtiden på plads, og fik folk til at besvime? Tilbage til fremtiden filmenes soundtrack, blev i denne weekend vækket til live i New Jersey, da Coldplay inviterede Fox med på scenen. Coldplay kører et request tema på deres nuværende turné, som nogle sikkert overværede for nyligt i København, og i New Jersey, var Chris Martins søn hurtig, og forlangte musik fra bandets yndlings film, som er Tilbage til fremtiden! Naturligvis havde Chris og Coldplay dette parat. Chris Martin har ad flere omgange, optrådt for Michael J. Fox foundation, så naturligvis ville Fox gerne give lidt tilbage. Der er ingen tvivl om, at Michael gerne vil, selvom han er meget syg. Men hans behandling synes stadig at virke. Her er et klip fra New Jersey, hvor Fox banker løs på guitaren. Husker i skolefesten i filmen?

GORILLAZ ER KLAR MED NYT

Mandag afslørede Damon Albarn, at han midt i travlheden med hans andre nuværende projekter, og genforeningen med BLUR, er på vej med endnu et GORILLAZ album, der er klar før fans venter det.
Der har været indtil flere rygter og billeder ude i den seneste tid rundt på nettet, som indikerer, at der er et nyt album på vej fra GORILLAZ, hvor Damon Albarn og Jamie Hewlett arbejder sammen. Omkring September bør der, ifølge Albarn, være et færdigt resultat klar, som sidenhen skal samles og udgøre et nyt album, som bliver en opfølger til albummet, Plastic Beach og The Fall.
Der er ingen tvivl om, at Albarn glæder sig, men naturligvis skal fans have det bedste, så om det kommer i år, eller i 2017, må tiden vise.