DE ENESTE TO FEAT. LOVE SHOP – GRØN KONCERT AARHUS

De Eneste To på scenen sammen med Love Shop, på Grøn Koncert i Aarhus. Foto: Kim Søndergaard

Velkommen til kærligheden, velkommen til en ærlighed, der fortsætter og kører rundt for evigt. Det må være budskabet og temaet for koncerten med De Eneste To, som havde inviteret dele af bandet Love Shop med i år. Det var absolut ikke en dum ide!

ÆRLIGHEDENS ÆRINDE

Det var en butik fyldt med kærlighed, da koncerten endelig kom igang. De Eneste To gik på scenen, som var plastret til i lykkelig danskhed. Fodboldlandsholdets sejr over Sovjetunionen i de glade 80’ere, i den gamle Idrætspark, står som et af de store øjeblikke, hvor fællesskabet, freden og troen sejrer, så Kvamm og Sommer, havde plastret hele scenen til, med billedet af den kæmpe fest fra 80’erne. Det stod godt til De Eneste To’s sange og setliste, som var en god omgang blandet hits, fra begge deres album. Naturligvis er danskheden, kampene i livet og sammenholdet et stort tema i de herres sange, og når man kombinerer det med Love Shop, så får man ærlighed, kærlighed og troen tilbage på, at der er en bedre verden derude, end den vi lever i nu. Det blev også slået fast, at når publikum kommer med kærlighed, og der er plads til forskelle, så ender det hele godt, og De Eneste To, giver ren valuta igen, i form af ærlig, og nå ja, så naturligvis også kærlighed. At dele af bandet Love Shop var med, gjorde bestemt ikke De Eneste To’s sange ringere, tværtimod. Mika Vandborgs guitar riffs, gjorde det bare, sammen med Stefan Kvamms loops og beats. Man ved bare, at Simon og Peter passer ind i et koncept som Grøn Koncert, og den ånd festivalkaravanen ruller ud med, for de er fyldt med energi, og overskud, og formår at entertaine, selvom de måske ikke selv vil være ved det af og til. Festen er til for publikum, og der blev fest atter engang.

Mika Vandborg fra Love Shop, sammen med Peter Sommer og Stefan Kvamm, Grøn Koncert Aarhus. Foto: Kim Søndergaard

RENDYRKET MASH-UP

Simon Kvamm opfordrede til ren kærlighed, sammen med De Eneste To og Love Shop, under Grøn Koncert i Aarhus. Foto: Kim Søndergaard

Det var rigtigt set, da De Eneste To, inviterede Love Shop med på Grøn Koncert, men nu er Peter Sommer og Simon Kvamm jo også ret begejstret for Jens Unmack, og Co.  Unmack’s stemme er bestemt også ikonisk i det danske musiklandskab, og man glemmer aldrig  sjælen fra den stemme, når man har været forbi ham og Love Shop!  Det var et genialt mash-up i Aarhus, hvor D.E.T’s Morten, mødte Love Shop’s Pia Larsen, og hvor alle har en drøm at befri, og man skriger det man har på hjerte, lige op til træerne. Man kunne egentlig blive ved, og så snart Love Shop indtog scenen, ville festen ingen ende tage. Det blev aldrig kedeligt, og det hele virkede bare, foran knap 32000 publikummer, som havde indfundet sig på dette tidspunkt! Det var egentligt ret godt ramt, at man havde valgt det føromtalte bagtæppe, og fusioneret de eneste to originale Love Shops sammen, hvis man vil ud med budskabet om fred og kærlighed, og lige behandling af alle. Det mindede utroligt meget om festen i 80’erne, i det der nu er Parken i København, og samtidig havde AGF jo lige vundet i superligaen, så timingen kunne ikke være bedre! GF vinder vist ellers aldrig noget, siges det, men De Eneste To og Love Shop vandt publikums hjerter fuldt ud, da de jonglerede på græsset i Aarhus. D.E.T havde denne gang Jakob Meyland med på percussions, ved siden af musikstarteren Stefan Kvamm, og det klædte faktisk lydbilledet virkeligt godt. Hele lyden af Love Shop var samtidig også intakt, selvom de ikke stillede med fuld besætning, og alt i alt fik denne koncert kærligheden, til at blive ved og ved ude på pladsen, resten af dagen. Mon man havde det lige så godt i de glade 80’ere i idrætsparken?

Se flere billeder herunder, og hele galleriet lige her via flickr.com

Ikoniske Jens Unmack og Simon Kvamm, klædte absolut hinanden, på dette års Grøn Koncert i Aarhus. Foto: Kim Søndergaard
Passionerede Jakob Mayland er med på Percussion, hos De Eneste To. Foto: Kim Søndergaard
LOVE SHOP og De Eneste To var det perfekte mashup på Grøn Koncert. Her Mika Vandborg og Peter Sommer i en glad rus. Foto: Kim Søndergaard
LOVE SHOP stillede op med Mikkel Damgaard( her på på Keys), Mika Vandborg og naturligvis forsanger Jens Unmack. Det synes at passe Kvamm ret godt. Foto: Kim Søndergaard