Ulvene fra STEPP 2, brøler igen

STEPP 2 – Promofoto fra hjemmeside

Vil i hjælpe gamle sange fra bandet Steppeulvene godt på vej, og vil i hjælpe STEPP 2, altså Steppeulvene version 2, på vej i studiet med helt nye sange over tekster af Eik Skaløe, så læs med her. De mangler hjælp til en ny sang til debutalbummet, der indspilles i uge 7

Bandet STEPP 2, der er opfostret og opstået ud fra det gamle danske band Steppeulvene, går snart i studiet og indspiller deres debutalbum. Med på trommer, og som fast del af besætningen i bandet, er den originale trommeslager Preben Devantier fra bandet Steppeulvene. Bandet har før været forbi denne side, så måske behøver bandet ikke en større præsentation for læseren?
Bandet, der har Eik (den ll iflg. Preben, red) Skibdal i front, har længe turnéret med de gamle Sange fra Steppeulvene, blandet med et par helt nykomponerede sange. I anledning af 50 års jubilæet for albummet HIP fra Steppeulvene, vil STEPP 2 udkomme med deres album, hvor det gamle univers er bevaret, hvis man spørger bandet.
Det er Eik Skibdal, der har siddet ved klaveret og komponeret de nye sange ud fra digtsamlinger og beretninger fra den legendariske Steppeulvene forsanger, Eik Skaløe.

Ifølge STEPP 2 er alle sange klar og i topform til indspilning, men de vil faktisk også gerne have hjælp til at forme deres kommende album. Forsanger og komponist Eik, har udtrykt spændende bemærkninger på bandets facebookside, hvor i læsere, kan være behjælpelige, og de bringes senere i denne artikel. Begge udgaver af den nye sang Vandring, skal have en endelig form og derfor har bandet lagt links op, som er vedhæftet til denne artikel, hvis i ikke kan finde dem på deres Facebook, eller bare er interesseret i at lytte det nye, der går i trykken i uge 7.

Det bliver spændende at følge, hvad de kommer op med i Eik Skaløes ånd, men har man set dem live, er man vist ikke i tvivl. Denne side følger sagen, og her er ordene fra STEPP 2 forsanger og komponist Eik, der skriver følgende :

Kære venner
I uge 7 lukker vi os inde sammen med Flob (vores producer) og indspiller (efter planen) de ni numre, som tilsammen vil udgøre vores plade som (efter planen) udkommer til sommer. Jeg (Forsanger Eik Skibdal, red.) har længe gået som katten omkring den varme grød i forhold til digtet “Vandring”.  Alle digtene i Ønsket om ordliv er unikke og smukke på hver deres facon, men lige præcis det her digt har slået helt særligt rod i mit hjerte og bevidsthed. I digtsamlingen er det placeret lige ved siden af Eik Skaløes afskedsbrev, hvilket bekræfter mig i den stemning af afsked, som jeg mener digtet bærer præg af. Dette er blot min tolkning. Ihvertfald har jeg hele tiden haft en enorm lyst til at komponere musik til lige netop dette digt for ligesom at sende en personlig og varm hilsen til Eik Skaløe. Som det vægelsindede væsen jeg er, er jeg nu endt ud med to kompositioner. Ingen af dem minder om noget fra “Hip”, men det var nu heller ikke meningen da jeg har smidt alle rammer og begrænsninger over bord.