MAGTENS KORRIDORER – ROCK UNDER BROEN 2017

Magtens Korridorer til Rock Under Broen 2017. Foto: Kim Søndergaard

Bandet havde fundet deres fineste tøj frem, og rystet posen med hits godt og grundigt, til fordel for Middelfart.

Disse ting alene, gjorde denne koncert magisk, og så var der nye toner med, i form af den netop udgivne single Alkohol, som allerede fungerer ualmindeligt godt live, og nok skal blive en ørehænger med tiden. Lige der fik jeg bare endnu mere lyst til, at bandet udgiver deres kommende album, NU!

Magtens korridorer er yderst sammenspillede. Foto : Kim Søndergaard

Festen udeblev ikke og Magtens Korridorer beviste igen, hvorfor de har deres bundsolide berettelse på de danske musikscener. Der blev hilst pænt på Middelfart, også i form af den obligatoriske skål i den italienske hof drik Fernet-Branca. Publikum, der var stuvet godt sammen foran scenen, hilste tilbage og herfra var festen intakt, og forblev energisk. Fans og band er vist blevet meget dus med årene, og der er kommet flere og flere til, og det virkede som om, at de fleste havde givet los, og samlet fanklubben under broen. Det var som om, den nye lillebælts bro, som tonede flot frem bag scenen, gik i vibrationer, eller også var det bare den let mudrede plæne, som gyngede. Der var fest, ja der var.

Anders Ramhede bag trommerne i Magtens Korridorer, under Rock Under Broen. Foto: Kim Søndergaard

Jeg lagde også vejen forbi bandets koncert på Jelling Musikfestival i 2016, og her blev jeg blæst omkuld af bandet, som havde fundet en speciel gnist og en slags ny spilleglæde, og her et år efter i Middelfart, er glæden og gnisten om muligt, endnu større og mere solid. De kan virkelig endnu, drengene i Magtens korridorer, og deres lydmand har også fået fyret op under boybandet fra hovedstaden. Alle sange sad lige i skabet, og de musikalske egenskaber i magtens korridorer er absolut i topklasse. Det var bare magisk i Middelfart, og var en stor havefest. Kontrol og leg på instrumenterne, professionalisme og rettidig omhu, det var hvad det var. Rock Under Broen og Magtens Korridorer, er det perfekte match.

Magtens Korridorer har altid en fest, og Rock Under Broen synes at være en af favoritterne, blandt spillesteder. Foto: Kim Søndergaard
Magtens Korridorer på scenen til Rock Under Broen 2017. Foto: Kim Søndergaard
MK takker Middelfart, for en dejlig eftermiddag. Foto: Kim Søndergaard