Nyt fra tv-2 – Don’t Get me Started

Ny singler fra bandet tv-2. Don’t Get Me Started

Don’t get me started! Har man mere på hjerte, kan man komme ud med mere, og er der flere kommentarer? Spørger man Steffeb Brandt, Sven Gaul, Georg Olesen og Hans Erik Lerchenfeld, så er der meget mere at komme efter, her i 2018.

Ny indpakning
Idag udgiver bandet tv-2 en ny single, Don’t get me started, som er første udspil, siden 2015, og første singlen fra deres kommende nye studiealbum.
I mine ganske erfarne tv-2 ører, så varsler denne single en ny tid, et nyt kapitel, og ekstra sans for detaljen, både på den tekstmæssige side, men også instrumentalt.
Bevares, de herrer i tv-2, lyder som de skal, og som de altid har gjort, men de senere år, har de i mine øjne, leveret et par topklasse udspil, og denne nye single, er bestemt ingen undtagelse. Den er forfriskende lækker, og kræser om en ny lyd, eller en absolut ængstelig imødekommenhed, imod hovedpersonernes hjerte og idéer.
Georg Olesen har fået meget mere bas på denne gang, Sven kan og vil det der geniale trommespil, som han mestrer så fedt. Han kan mere, end mange lige får set og hørt. Hans Erik Lerchenfeld får virkelig tråden ud, via hans forstærkere og guitarer, og det er så gennemtrængende lækkert og detaljeret. Det hele er faktisk let sjusket, men på en virkelig positiv og genial, samt gennemført måde. Der er også slideguitar for alle pengene, og der er sågar genindført en orgelsolo, som det ofte bød sig, dengang bandet hed Taurus.

Kommentar til samfundet
Steffen Brandt er en af de bedste, han er en mester, og han mestrer og rummer så maget, via tangenterne, men utvetydig også via hans mange tekster og betragtninger.
Denne gang er det hele lige løftet et skridt, og den gode tekst og kommentar, er i højsædet. Der gemmer sig vist en kommentar til de mennesker, som sidder på magten, eller gerne vil sidde der. Spidserne, dem der lover, og de der fra Robin Hood.
Der bliver ikke lagt fingre imellem, når pennen igen bliver spidset, og der bliver lagt ord og sang på denne nye single.
Det er bestemt prisværdigt, det jeg denne gang lytter til. Det står skarpt, det er Steffen, når han er bedst, og det er en utrolig lækker første single.
Er der så slet ikke noget at sætte en finger på? Jo, hvis niveauet sænkes herfra, så er det så absolut en katastrofe! Jeg vil rigtigt gerne have mere af tv-2, anno 2018.
Det er som en god chipotle, stærkt som bare pokker, men der er kant, der er smag, og hele oplevelsen får pulsen lidt op i mig.

Don’t get me started! er ude nu, og kan vist opleves live et par gange, inden sommeren er omme. Måske i Odense!