D-A-D – ROCK UNDER BROEN ‘19

D-A-D bankede en fest op, under den nye Lillebæltsbro i Middelfart. Foto:Kim Søndergaard

Rytmesans, og ikke rytmehans, på vestfyn. Middel-motherfucking-faaaaart! Ja sådan var det faktisk, da de fire fine rockmusikere gik på scenen i Middelfart, og leverede det de skulle. Fest og langhåret musik, samt fingre i vejret. 

Laust Sonne skal stadig hjælpes i hans aktiveringsprojekt på trommerne, men det er et af de aktiveringsprojekter der giver mest mening i dette land, når nu det skal være. Han har det job fast nu, og han arbejder stadig så hårdt, som han gjorde for 10 år siden! Han er hjertet i D-A-D og folket elsker ham, og fik den obligatoriske trommesolo, som er så dejlig forskellig fra gang til gang, på den mest jazzede måde.

Laust Sonne på trommer. Foto: Kim Søndergaard

Binzer brødrene knokler løs, og de synes at nyde deres hverv, og man kan ikke fornægte, at de er blevet folkeeje, når de står der. Der var lidt knas med Jesper Binzers guitar i starten af koncerten, men der blev hurtigt kastet en ny ind til ham, på den mest elegante måde. Det er så hardcore som det kan være. Ikke et blink, og så kører karrusellen. Stemmen er intakt, og under broen i Middelfart, var det til at høre, at manden glædede sig til at præsentere det nye album live, sammen med vennerne. 

Jesper Binzer i forgrunden for D-A-D til Rock Under Broen i Middelfart. Foto: Kim Søndergaard

Missionen lykkedes fint, men Middelfart så ud til at være mest hooked på de kendte sange og guitarriffs, men sådan er det nok med alt nyt, der lige skal ind under huden, imens det gamle står mere klart. Det hjalp nok heller ikke at det regnede en del, imens bandet kæmpede videre. Selvom det regnede, så leverede D-A-D den fest man kender dem for, og sveden haglede af rockerne på scenen, imens bror Binzer rev i strengene og publikum rystede regnen af sig, med hænderne i vejret. 

D-A-D bankede en fest op, under den nye lillebæltsbro. Foto: Kim Søndergaard

Bassist Stig, havde indtil flere udgaver med af hans tostrengede instrument. Det hører sig til, og manden er så totalt overskudsagtig, når det kommer til sceneshowet. Han elsker sit erhverv, han elsker at vise publikum nye udgaver af bassen, og så er det bare beundringsværdigt, når manden står på hovedet for Middelfart, og sit publikum. Han er Mr. D-A-D når det er bedst, og han leverer, hver gang! 

Trods det faktum, at det begyndte at regne da bandet gik på scenen, fik bandet kogt gryden op til damppunktet med det samme, via de kendte gennembruds hits, og havde sågar medbragt en kæmpe storskærm, så alle kunne få det hele med. Fed visual, når Jesper Binzer vrider vokalen skarpt ud om en hårklipning, imens man ser Somne i aktivering, arbejde løs på trommerne. 

Jeg elsker det.

D-A-D bankede en fest op, under den nye lillebæltsbro. Stig havde naturligvis diverse fine basguitarer med sig. Foto: Kim Søndergaard

Indrømmet! Det var ikke den aller bedste dag på kontoret for drengene, men de får fuldt hus herfra, fordi de er pisse ligeglade med hvad folket tænker, fordi de ved hvad de vil have. Også når det regner. Men regnen gjorde egentlig koncerten til mindeværdig. Imens drengene arbejder videre i festival Danmark, så lyt lige det nye album! Fantastisk som de forlygter sig og nyder forlystelserne i D-A-D.

Pladsen under den nye Lillebæltsbro var stop fyldt, under D-A-D koncerten. Foto: Kim Søndergaard.