ANNE SANNE LIS – ROCK UNDER BROEN ‘19

Anne, Sanne og Lis passede godt til Rock Under Broen anno 2019. Foto: Kim Søndergaard

De har været på pladsen før, dog ikke sammen, så publikum var forventningsfulde, hen mod mødet, med de tre grand old, men stadig flotte piger.

De tre kvinder, som vel havde deres storhedstid i 80 og 90’erne levede op til publikums forventninger, hvis man kiggede efter. De vandrede overlegent ind på scenen, til publikums store jubel, og det var ikke kun de gråhårede mænd som stod klar til at suge til sig af magisk woodoo visdom fra “dengang rocken levede i bedste velgående” – men også det yngre publikum havde fundet vej til hegnet foran scenen. Bagved var en blandet skare af publikummer, som nød de tre kvinders store stemmer i fælles flok.

Sanne og Anne til Rock under broen 2019. Foto: Kim Søndergaard

Anne, Sanne og Lis leverede en ren greatest hits koncert, sammen med det hårdtarbejdende 10 mands orkester, og de dansede på skift ud mod publikum, fra den store scene, og viste sig frodigt frem. De tre har hver deres kæmpe bagkatalog, og det blev til en kæmpe buket af 80-90’er pop på stribe, så man var ved at falde bagover. 

Anne Linnet havde klaveret med under broen, og det klædte hende ret godt. Foto: Kim Søndergaard

Igen slog regnen til, men Middelfart holdte humøret højt og blev til A, S og L trådte ned fra tronen af pigepop. Sådan er det i Middelfart, når der er fine prominente gæster. Pigerne på scenen synes at kunne lide det, og det så ud til de gerne ville have haft en time mere. 

Jeg kunne godt have hørt på de tre en ekstra time, hvis de havde fået lov, men der stod en burhøne fra Gnags og bankede på! Tænk sig, det var noget af det bedste fra den musikalske storhedstid i Aarhus og København, som var samlet på samme sted. Man manglede egentlig kun, at Peter AG lige havde gæstet pigerne, men de kan og vil selv. 

Glem alt om Spice Girls, Danmark har Anne, Sanne og Lis!

Lis Sørensen kunne vist godt huske Rock Under Broen. Rock Under Broen kunne ihvertfald huske hende. Foto: Kim Søndergaard.