TAKE OFF 36,4

Jesper Bæhrenz er atter kaptajn, når der er take off på DR P4. foto : Lars Møller Hansen/DR
Jesper Bæhrenz er atter kaptajn, når der er take off på DR P4. foto : Lars Møller Hansen/DR

Man kan snart ikke sige sommer, uden også at sige Take Off. Det er dog ikke fly vi her snakker om, men derimod Jesper Bæhrenz fine sommerprogram på Statsradiofoniens P4.

Højtryk

Som læseren måske allerede har hørt og bemærket, så er sommerradioen næsten altid kendetegnet ved, at der går specials i den, og denne sommer er ingen undtagelse på DR. 

Fra og med i dag klokken 10, vil der være højtryk over Danmark, eller rettere, et forsøg på, lige at skrue sommertemperaturerne op over de 36,4 grader, i form af radioprogrammet Take Off, der jo er garant for den gode sommerunderholdning, samt sommerstemning. 

Jesper Bæhrenz og Co. har sat kursen ud i sommerlandet, og sender fra hvert et hjørne, og hver en lille flække af Danmark, og det er bare med at være ved gaten til tiden, for i år skulle der være skruet endnu mere op for underholdningen, servicen, samt historierne og dialogen med lytterne. Tag endelig en flyversjus og læn dem tilbage i sædet. Muligvis, kan det blive nødvendigt med sikkerhedsbæltet undervejs, da der kan forekomme en smule turbulens. Men bare rolig, man skulle være i trygge hænder fra besætningen på denne sommers flyvning, fra A-Z. 

Musik og alvor

Denne slags arbejdsplads i Danmark, er ikke en hvilken som helst, da der altid bliver sørget rigtigt godt for, at lytteren føler sig underholdt og får indsigt. Denne sommer bliver ingen undtagelse. Helt fra de spæde dage, hvor sommerens radio hed Højtryk, har Jesper Bæhrenz og de forskellige hold, været garant for, at vi får underholdende radio, og i år er ingen undtagelse, nu hvor højtrykket findes, via Take Off til smukke, interessante og musikalske destinationer. Der vil bl.a være live musik fra Mads Langer, samt Gnags, og mange flere. Traditionen tro, har man ikke valgt at underkaste sig de tidligere års succes, men har opgraderet, og fyldt bagagen op, med de kendte ting, men også nye ting fra hylderne. I år er der sågar en ny co-pilot, hver uge, i form af et kendt ansigt. Essensen er stadig at underholde lytteren, men der skal også holdes fast, når noget er populært. 

Men hvad med TV-2? Og kommer Bager Jørgen forbi i år? Får vi spade og tråd? – Det afsløres altsammen, lige om lidt…

Take Off på DR P4, alle hverdage fra klokken 10, henover sommeren. 

En stor del af Take Off, er musik. Her med Sanne Salomonsen, under sending fra Hvide Sande. Foto: DR