JESPERS POP SHOW (JPS) PÅ DR P4

Jesper Bæhrenz er klar med nyt radioprogram, hver fredag på DR P4. Her ses han med Jesper Binzer, under radioprogrammet Take Off. Foto: Lars Møller Hansen/DR

Er du kommet godt ind i 2023, og har du også savnet en god omgang radio fredag eftermiddag, lige efter Kenneth K, så er der nyt på DR P4. Efter en god omgang livemusik, samt mad og hygge i din radio med Take off og Take Away, er Jesper Bæhrenz atter klar til at fyre op for din fredag eftermiddag. Denne gang i nyt forklæde, for at blive ved Take Away. Eller rettere, i ny forklædning af et radioprogram.

Jespers Pop Show, også forkortet JPS, er Bæhrenz nyeste bud, på en god omgang musikalsk og nærværende underholdning, til at gå på weekend med.

Sommer opfølgeren kan noget

Efter fast fredags Take Away, og sommerens Take off programmer, som undertegnede håber kommer tilbage igen denne sommer!!! Er klubbens faste og underholdende tekniker, Torsten Guttermann sammen med Jesper Bæhrenz, klar til at give dig en yderst god start på weekenden. Der bliver garanteret skrålet, sunget, gættet, og lyttet kraftigt med, ude bag bilens, lastvognens, kontoret eller fredagsbarens højtalere, hvis man beder mig om et godt bud, på respons til dette nye radioprogram, JPS. 

Programmet er ikke med livemusik, og heller ikke med gæster (endnu) men derfor bliver lytteren alligevel involveret, hele vejen. Værten er igen nærværende, og selvom Danmarks radio desværre er ved at gå en HELT forkert vej, når det kommer til os lytteres interesser, og hvad vi gerne vil have, så har de heldigvis stadig Jesper Bæhrenz og hans dygtige crew, med på holdet i DR byen. TAK!

Indrømmelse og guitar  

Her ses guitarist Søren Andersen sammen med Jesper Binzer på Tinderbox i Odense, da han vikarierede på bassen, for Stig Pedersen i
D-A-D. Foto: Kim Søndergaard

Guilty pleasure sang, forkortet GPS, er din hemmelige sang, som du er lidt flov over, eller måske har en ualmindelig sjov tilgang til, og du kan bekende dine synder, ved at skrive ind til programmet. Synger du igennem til denne, eller spiller luftguitar, eller noget helt tredje? Bare gå til bekendelse, og Jesper holder dig mentalt i hånden. Det fede ved dette punkt, da udsendelsen i fredags løb ud i æteren for første gang, er at du må komme med lige hvad du vil, og byde ind med lige hvad du vil, og allerede her, kom vi som lyttere langt. Der var fest, og jeg tror egentlig også, at det er meningen. Det virker som det skal. Musikken i programmet virker generelt som det skal. Lidt nyt, og nyt fra den up-coming danske musikscene, men heldigvis også krydret med alt fra 80’er til 90’er hits. Tak Jesper! 

Herudover er en gammel ven af Jespers radiohus, nemlig guitarist Søren Andersen tilbage i æteren igen, hvor han leger med små guitarriffs fra sangerinder, sangere og bands. JA altså, you name it! Som det hed i sommerens Take Off, Bæhrenz og Andersens Rock N Roll bingo show, og nu med eget merchandise, og ny omgang med præmier. Du skal bare gætte med, og gætte hvad Søren lirer af, nede fra Medley Studierne i København. Der er ingen, der siger det er let! Til gengæld er det mega sjovt og hyggeligt. Er der nogen, som skal være vært for dette punkt, ja så er det altså Søren “Potter” Andersen, fra provinsbyen Fredericia! Og hvem vil f.eks ikke gerne eje en unik t-shirt med Rock n Roll bingo show motiv, som er en af de merchandise ting, som man kan vinde. 

Sådan har jeg aldrig fået den før 

Remix er yt, men nøj de gamle kan stadig. Kære DR og pladeselskaber, forstå nu, at alle de fede remix fra Take Off skal ud. Som i alle, og ikke bare de få, der hørte med til første udgaven af Take Off. Ud med dem. Nu. Det er en fest at genlytte dem, når Jesper sætter dem på, men desværre rækker licenspengene åbenbart ikke til at bevare dem. Øv. Nå, men når det så er skrevet, så er der endnu et nyt tiltag under punktet, Sådan har jeg aldrig fået den før. Et kendt hit, eller en sang, som er genindspillet, men typisk ikke er så kendt som originalen. Se dét er interessant. Der var i første udgaven af JPS sange fra Adam Lambert. Jeg spidser ører, som den musikelsker jeg nu engang er. 

Jeg spidser ørerne, atter engang, nu hvor der igen er et vedkommende nyt radioprogram, lige i mine højtalere. Stor anbefaling herfra, lige efter Weekend med K, hver fredag kl 14.03 på DR P4. Vil du have det hele med, og lytte debutprogrammet, kan det genhøres på DR lyd app’en, eller via DR.dk/radio hvor alle programmer smides op efter udsendelserne. 

Du kan også trykke lige her, så finder du Jespers Pop Show. 

Bonusservice herfra!