FALDEREBET – STATION FARVEL  

Det efterhånden ganske etablerede band, Falderebet, er i dag klar med ny single. En single om at se fremad. Måske en overvejelse i livet. 

Bred lyd 

Dette singleudspil, Station Farvel, virker en smule mere poppet, end tidligere udspil, men det klæder nu faktisk bandet ganske godt, at favne bredt, og tage den mere poppede lyd, på sine brede skuldre.  Jeg kan godt lide, når et band tør tage en chance, men man skal stadig kunne høre at det er det band, som man normalt lytter til, og det kan man her. Man skal også kunne høre bandets udtryk, altså instrumenterne, og det lykkedes godt. Man kan faktisk høre Anders Ramhedes trommespil, man kan høre Henrik Bergers guitar, eller Jakob Lunds legende bas, og hele bandets velspillende sammenhold. Det skal man kunne, ellers er det ikke godkendt. Det her er godkendt. 

Nyt pift 

Selve teksten er søgende og drømmende, og den matcher i den grad sangens titel. Hvad skal jeg nu, hvad er det jeg søger, og hvad kan jeg opnå ved at flytte mig. Forsanger Bo Bech har denne gang fået selskab af sangerinden Thea Damsted, og de klæder hinanden flot. De spejler tiden i sangen på en smuk måde. Hendes stemme kan bestemt noget, også når det gælder, sammen med Bo Bech. Og en duet over denne søgende tekst, det er godt tænkt. I det hele taget har denne kombination aldrig skadet noget, når det kommer til de fleste pop og rocksange.  Her klikker det altså bare derudad, og det giver sangen det sidste pift. 

Singlen er ude i dag på din foretrukne streamingtjeneste.