SNIGPREMIERE PÅ NY SANG FRA TNB

Der er premiere på ny sang fra Thomas Nicholas kommende album FRAT PARTY.
Billede fra podcast med hovedpersonen. Foto: Kim Søndergaard


American Pie bager videre, og snart er der lagt i ovnen til et nyt album, fra en af hovedpersonerne i filmen. Her på siden er der premiere på første skæring, fra det kommende og næsten lytter og seer bestemte album. Vi taler om Thomas Ian Nicholas, der med hans band, er klar med sangen Stiflers Mom. 

For et års tid siden, kunne i her på siden lytte et interview med sangskriveren, musikeren og skuespilleren Thomas Ian Nicholas. Thomas har sin gang i filmens og musikkens Hollywood, som i måske hørte i podcasten fra Januar? Primært er han pt. koncentreret omkring genindspilninger til et nyt album, og en stor verdensturné med hans band, hvor der spilles egen sange, men også smides rigtigt meget fokus, på et stort og nyt soundtrack fra Thomas film, American Pie. Albummet kommer til at bære titlen FRAT PARTY.

Det blev efter han og bandets seneste album SECURITY, som jeg omtalte i podcasten og skrev en anmeldelse om, besluttet at de ville gå i studiet og genindspille favoritsangene, som er på alle soundtracks fra American Pie filmene. Dette arbejde er netop afsluttet, i Dave Grohls studie 606, og kommer til at indeholde knapt 12 tracks, hvor vi skal genopleve Foo Fighters og mange andre, fortolket af TNB (Thomas Nicholas Band)

Jeg tør godt love, at der kommer skrald på, og har fra pålidelige kilder hørt, at de arbejder på at ramme Danmark i 2017 med deres FRAT PARTY Tour. Hvis spillestederne her i Danmark læser med, så bør der bookes nu, for bandet har lovet en kæmpe fest, samt et ganske originalt album, hvor det personlige bevares, historierne fortælles, og man er tro overfor de originale kunstnere, og hvor man samtidig får en del af bandets bagkatalog.
Under denne artikel finder i tags fra andre omtaler om TNB, bla. podcasten med Thomas Ian Nicholas, så kig dem, men nyd her første slagkraftige og ganske lovende udspil fra bandets kommende album.

I kender vel historierne om Stiflers Mom? Vi bringer her ur-premieren fra det kommende FRAT PARTY album.