NIKLAS SCHNEIDERMANN PODCAST – TØJHUSET FREDERICIA

Niklas Schneidermann, er pt. på turné med Runaway soloalbummet, og så er der nyt på vej. Foto: Detteerikkeprogram3.dk

Så er der endnu en podcast klar, med solodebutanten, sangeren, guitaristen og medskribenten fra Magtens Korridorer, Niklas Schneidermann. Halvandet år efter udgivelsen af debutalbummet RUNAWAY i eget navn, snakkede vi om en spændende opfølger, efter koncerten i tøjhuset i Fredericia

Hvordan er det gået med albummet Runaway, i stuerne og på landevejen?

Hvorfor elsker Niklas sit soloprojekt, og hvorfor banker det bare på hele tiden?

Der er nyt album på vej, men hvilke(t) sprog bliver albummet indspillet på, og hvornår udgives dette?

I finder muligvis nogle af svarene, også de ubesvarede og komplicerede, og så glemte vi vindhætten, så der er lidt støj af og til, men vi mente det var passende og dejligt dogme, at lave interviewet i den dejlige gårdhave, udenfor Tøjhuset i Fredericia.

Niklas føler selv, at det er lidt mærkeligt, at kalde sig debutant, når man har været i det musikalske game i mange år, men er samtidig meget glad for debutalbummet “Runaway” og nyder bestemt, at stå på egne ben derude i landet.

Lyt med herunder via Spotify, via Spreaker.com eller på Souncloud.com