PODCAST MED BANDET COAST

COAST på scenen i Tøjhuset i Fredericia. Foto: Kim Søndergaard

Så er der atter engang podcast. Denne gang med det britiske band COAST, og det er helt uden licensmidler og betalingsmure! Denne gang hopper jeg igen indenfor i Tøjhuset, og ned på gulvet ved scenekanten, efter at have interviewet Niklas Schneidermann i den smukke gård og Peter Sommer, helt oppe under tøjhusets fine gamle loft. Lyt med nederst i artiklen. 

Bandet Coast har været en del igennem, så det snakker jeg med bandet om, og herudover er der historier om det, at skabe musikken, samarbejdet, venskaberne, sammenholdet, samt verdenshistoriens indflydelse, på bandet sange.

Der er også nyt om næste udgivelse, og lidt om bandets forhold til publikum i Fredericia, og ude i den store verden, samt guitarist Finlay Wells skotske accent, og jokes! Desuden beder jeg om 5 ord, der beskriver COAST bedst, og her står flere ord i kø, inden bandet lander på deres konklusion.

Lyt med på Spotify linket lige herunder, eller via Spreaker.com eller Soundcloud