ASGER TECHAU – TIME (EP)

Ager Techaus nye EP, Time, i rød vinyl version.

Man kan snart ikke følge med længere, når EP’erne og sangene strømmer ud af samlebåndet, på den techauske pladefabrik. Det er som om, at Asger Techau igen og igen, har noget på hjerte, og for enden af samlebåndet, er produktet skruet perfekt sammen. Man skulle næsten tro, at han som Larsen, står så dejligt ved sin maskine. 

Sangene bobler op, de kommer snigende, hvor disse 4 nye, bestemt ikke er nogen undtagelse. Jeg elsker musikere, som finder deres eget brand, og ikke forsøger alt for mange nye veje, da dette kan blive alt for rodet. Musikken på denne EP, med titlen Time, følger tråden godt fra Techaus tidligere udspil. Allerede fra første skæring, er man igen suget tilbage i universet, som blomstrer så fint på Hr. Techaus pladefabrik. Der bliver hele tiden leget med universet, flyttet en stjerne i ny og næ, men alt klapper og vrappes ind på samme dejlige måde, selvom der svinges ud af et par sideveje, hvor man dog sagtens finder hjem. En omvej er dejlig, for man ser og får nye indtryk, og sådan er er det med Asger Techau, der forstår at fornye sig, uden at træde forkert og forbi sit brand. Teksterne er ganske gode, man bliver nysgerrig, og man vil gerne med videre. Det kalder hele tiden, og det kalder på mere. 

På den musikalske front er bandet igen uhyre sammenspillet, og Techau selv har såmænd også været rigtigt meget igennem på sit værksted. Han bygger fundamentet til raketten, og rejsen, der skal tage os med ud i det store univers, og så er han kaptajn, for en yderst solid besætning. Alle riller, eller tracks om man vil, er bestemt velovervejet, men også nyskabende og nysgerrige. Man skal ud og undersøge mere, og alle kommer hjem igen, med benene solidt plantet, på hver deres felt. Tilsammen skabes der en magi, som er spæd, men ikke uset, og dog bliver det aldrig trættende i længden. Disse fire sange er en videreudvikling for alle de medvirkende, og der leges løs på instrumenterne uden at blive for overgearet, og uden at det står af. Det er solidt sammenspil, når det er bedst, og det hele er skabt af en mand, som bare har fundet det bedste hold, til at supplere det, som er kernen i god musik, og den gode lytteoplevelse. Det er faktisk endda som om, at den bliver endnu bedre, når formatet er “gammeldags” 

Albummet er ude nu, på diverse platforme, samt vinyl.